Încălțăminte de iarnă de marcă

Karl Lagerfeld cizme de lux din piele

Înfruntați cu stil vremea rece, ploioasă și neclară. Nu dați nici o șansă frigului. Bucurați-vă de mai mult de un sezon de toamnă/iarnă în încălțăminte modernă și confortabilă. Un model de cizme de lux care sunt în și oferă cea mai confortabilă experiență de mers.

Preț la momentul revizuirii: 931 Lei

Cizme de iarnă pentru copii cu blană și decorate cu o inimă

Care părinte își dorește doar ce este mai bun pentru copilul său. Acest lucru este valabil și atunci când alegeți pantofii. În acest caz, iarna și fetele. Astfel, aici, în special, fiecare mamă, bunică, mătușă, de asemenea, ia în considerare designul. Și chiar și fetițele vor să fie fete de spectacol și să aibă lucruri frumoase.

Preț la momentul revizuirii: 141 Lei

Cizme western pe un toc mai larg și confortabil

Cizme western din colecția Answear Lab. Model confecționat din piele ecologică. Închidere cu fermoar. Deget de la picior întărit. Toc întărit. Interior confortabil. Model pe toc stabil. Înălțimea tocului: 7,5 cm.

Preț la momentul revizuirii: 202 Lei

Cizme de zăpadă de iarnă pentru copii ARKTISK

Călăriile de iarnă pentru copii ARKTISK de la Head sunt fabricate din material rezistent și de înaltă calitate. Copiii vor aprecia nu numai posibilitatea de a se încălța ușor, fără a fi nevoie să folosească șireturi, ci și căptușeala din fleece, care le va ține de cald chiar și în zilele reci de iarnă.

Preț la momentul revizuirii: 119,99 Lei

Cizme de iarnă de calitate pentru bărbați pentru drumeții mai pretențioase

Nu contează dacă faceți drumeții prin Munții Atlas sau prin Parcul Național Šumava. Călătoriile sunt întotdeauna o aventură. Cu o membrană climactivă impermeabilă, cizmele LD AYAMARA oferă stabilitate și durabilitate perfectă. Potrivit chiar și pentru cele mai solicitante drumeții. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Acestea au un design modern. Cizme de gleznă matlasate pentru bărbați care nu vor dezamăgi.

Preț la momentul revizuirii: 504 Lei

Cizme de gleznă de iarnă pentru bărbați Alpine Pro CULH cu membrană

Cizmele de iarnă pentru bărbați de primă clasă CULH sunt realizate din material solid cu membrană PTX. Prin urmare, materialul este impermeabil, respirabil și rezistent la vânt. Umplutura de marcă THINSULATE® este foarte subțire, dar are totuși proprietăți izolatoare excelente.

Preț la momentul revizuirii: 486 Lei

Cizme de gleznă elegante pentru bărbați din piele

Domnilor, căutați în zadar cele mai bune cizme pentru iarnă? Încălțămintea ideală pentru sezonul toamnă/iarnă? Pantofi care te vor face să mergi ca un papuc? Care nu se vor demoda și sunt potrivite pentru aproape orice ocazie? Atunci pariază pe aceste botine. Ele sunt atemporale. Confortabil. De înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 222 Lei

Cizme de zăpadă izolate cu șireturi pentru bărbați MEINDL

Domnilor, pășiți în vremea de iarnă cu stil și confort. Bucurați-vă de șederea dumneavoastră în oraș și la munte în încălțăminte de calitate. Fii la modă și ține-ți picioarele calde și frumoase în același timp. Dacă ar trebui să vă luați o singură pereche de cizme bune pentru iarnă, acestea sunt cele potrivite. Vă vor depăși așteptările.

Preț la momentul revizuirii: 809 Lei

Cizme de zăpadă confortabile pentru bărbați OLANG

Călțăminte pentru confort și disconfort? Pentru oraș și munte? Elegant și confortabil? Modern și atemporal? Aceste cizme de zăpadă de culoare neagră, practice și la modă, sunt exact asta.

Preț la momentul revizuirii: 277 Lei

Cizme de zăpadă cu platformă pentru femei cu blană

Călcâiele de zăpadă cu platformă pentru femei Shelovet cu blană sunt elegante, atemporale și extrem de confortabile. Acestea au o izolație interioară caldă. Aceștia vă vor menține picioarele calde și uscate. În același timp, veți fi în. Sunt potrivite pentru ținute casual și pentru munte.

Preț la momentul revizuirii: 228 Lei

Adidași moderni pentru bărbați Vans

Chiar și domnii vor să meargă în pas cu moda și să fie la modă în orice vreme și situație. Pentru bărbatul modern care își dorește încălțăminte de calitate și, în același timp, să își sublinieze stilul distinctiv, sunt concepuți acești pantofi frumoși.

Preț la momentul revizuirii: 436 Lei

Cizme din piele de căprioară pentru femei cu centură decorativă

Cum să te îndrăgostești de unul dintre cele mai puțin preferate anotimpuri ale noastre? Cum să fii în timpul iernii, în vreme rece, mohorâtă și noroioasă? Cum să-ți păstrezi picioarele calde și frumoase, dar în același timp să fii chic? Pariați pe acest model de cizme. Clasice și totuși originale.

Preț la momentul revizuirii: 67 Lei

Cizme izolate din piele pentru femei Chris Philipp Plein

Cum să faci sezonul de iarnă mai plăcut? Cum să petreceți iarna în stil și mai bine? Ia-ți pantofii potriviți, care te vor cuceri cu designul lor atemporal. În aceste cizme te vei îndrăgosti chiar și de iarnă. Fii o vedetă pe vreme rece, geroasă și neprietenoasă.

Preț la momentul revizuirii: 2 052 Lei

Cizme de zăpadă pentru bărbați Sorel Quarry Insulated Snowshoes

Călcâi de schiori din colecția Sorel sunt moderni, calzi, de înaltă calitate și atemporali. Model confecționat din material textil. Este un model impermeabil și izolat. Cizmele de zăpadă au un vârf rotund cauciucat și o talpă de cauciuc de calitate. Tocul este ușor întărit.

Preț la momentul revizuirii: 729 Lei

Cizme negre cu toc înalt SERGIO BARDI

Îți plac pantofii cu toc înalt? Atunci cu siguranță vei dispera atunci când iarna vine vremea. Dar nu trebuie să te limitezi cu aceste jumătăți de cizme perfecte de la fabuloasa marcă Sergio Bardi. Cizmele de lux îți vor proteja picioarele de frig și de alte rele ale vremii, iar tu vei arăta minunat în ciuda poleiului.

Preț la momentul revizuirii: 290 Lei

Cizme de zăpadă moderne pentru femei fabricate din material de înaltă calitate

Cei mai buni pantofi pentru disconfort? Doriți atât confort, cât și stil? Cizme de cea mai bună calitate pentru munte și pentru a vâsli prin zăpadă. În aceste cizme nu vă va fi frig. Fii o regină albă. Păstrați-vă picioarele uscate și calde.

Preț la momentul revizuirii: 405 Lei

Cizme înalte albe pentru femei cu fermoar

Ai vrea să te răsfeți cu cizme care vor fi dragoste la prima vedere? Se vor lăuda cu un design original și interesant, păstrând în același timp un stil elegant? Atunci acestea sunt alegerea evidentă. De asemenea, vor fi pe placul celor care preferă pielea artificială celei naturale. În același timp, la prima vedere, nu se pot distinge de pielea naturală.

Preț la momentul revizuirii: 189 Lei

Cizme de gleznă impermeabile pentru copii Reima

Cizmele de gleznă de iarnă pentru copii Reima sunt fabricate din material de înaltă calitate, confortabil și impermeabil. Partea din față a cizmelor este pe un cordon. Cizmele de gleznă în mov sunt moderne și atemporale.

Preț la momentul revizuirii: 365 Lei

Cizme de gleznă din piele pentru bărbați pentru iarnă

Aveți nevoie de cizme pentru iarnă? Căutați încălțăminte de calitate? Preferați modelele atemporale? Doriți să obțineți cizme de iarnă care nu sunt o afacere de un singur sezon? Atunci le aveți aici.

Preț la momentul revizuirii: 459,99 Lei

Pantofi moderni pentru bărbați cu gleznă izolată

Cizme de gleznă pentru bărbați cu croială atemporală de la ECCO. Partea exterioară din piele naturală (piele) – Piele naturală (piele) (ca la noi), Piele naturală (piele) – Lychee, Nubuck, Țesătură – Țesătură. Interiorul este realizat din încălzire, polar. Talpă – simțită, călduroasă – are proprietăți igienice bune.

Preț la momentul revizuirii: 697 Lei

Cizme de gleznă moderne pentru bărbați cu șireturi

Cizmele de gleznă pentru bărbați Lonsdale, de culoare gri, oferă un confort maxim. Cizmele moderne pentru bărbați, de culoare gri, sunt soluția pentru a se lega cu șireturi.

Preț la momentul revizuirii: 344 Lei

Cizme joase din piele de căprioară Keepsakes cu blană

Cizmele izolate moderne pentru femei atrag privirea la prima vedere. Păstrează picioarele calde și uscate.

Preț la momentul revizuirii: 249 Lei

Cizme cu fermoar pentru copii cu cataramă decorativă

Cizmele pentru copii cu un design modern sunt concepute cu o închidere practică cu fermoar. Cizmele sunt înveselite cu o cataramă decorativă. Cizmele elegante pentru copii sunt fabricate din material de înaltă calitate și durabil.

Preț la momentul revizuirii: 107 Lei

Cizme de zăpadă Keen din piele pentru bărbați

Călăriile de zăpadă din piele pentru bărbați Keenen sunt cele mai confortabile și de calitate. Partea interioară a snowshoes este căptușită cu izolație pentru a vă menține picioarele calde, confortabile și moi chiar și în timpul unei călătorii lungi în zăpadă. Niciun îngheț nu vă va surprinde în acest model!

Preț la momentul revizuirii: 520 Lei

1 2 3