Înalte femei încălțăminte de iarnă și cizme

Cizmele și ghetele de iarnă pentru femei sunt o necesitate în lunile reci! Mai ales dacă afară este îngheț, vânt și zăpadă. Cizmele înalte de iarnă vă vor proteja picioarele de nămeți și vă vor ajuta să supraviețuiți timpului petrecut afară în condiții de uscăciune și confort. Dar, bineînțeles, ar trebui să le alegi în funcție de locul în care le vei purta. Alte cizme sunt, bineînțeles, potrivite pentru activitățile de iarnă în aer liber, iar altele pentru o plimbare prin oraș.

În general, cizmele cu toc înalt sunt potrivite în principal pentru comisioane mai scurte în mediul urban, unde nu trebuie să vă așteptați la troiene mari sau la condiții de gheață. Pe de altă parte, cizmele de iarnă cu un model de talpă mai grosier și o izolație corespunzătoare a blănii vor fi potrivite în principal pentru schi și drumeții montane. În astfel de cizme v-ar fi prea cald la birou și picioarele v-ar transpira inutil. În funcție de utilizarea cizmelor, luați în considerare alegerea materialului și designul general.

Karl Lagerfeld cizme de lux din piele

Înfruntați cu stil vremea rece, ploioasă și neclară. Nu dați nici o șansă frigului. Bucurați-vă de mai mult de un sezon de toamnă/iarnă în încălțăminte modernă și confortabilă. Un model de cizme de lux care sunt în și oferă cea mai confortabilă experiență de mers.

Preț la momentul revizuirii: 931 Lei

Cizme burgundy ieftine VINCEZA din piele ecologică

Ce femeie modernă nu ar iubi o pereche frumoasă de pantofi. Cizmele perfecte, cu un design elegant, cu un toc în formă de coloană, sunt prezentate de brandul Vinceza. Cizmele sunt confecționate din piele ecologică plăcută și foarte populară, care este apropiată de pielea naturală în ceea ce privește proprietățile sale

Preț la momentul revizuirii: 121 Lei

Cizme din piele de căprioară pentru femei cu centură decorativă

Cum să te îndrăgostești de unul dintre cele mai puțin preferate anotimpuri ale noastre? Cum să fii în timpul iernii, în vreme rece, mohorâtă și noroioasă? Cum să-ți păstrezi picioarele calde și frumoase, dar în același timp să fii chic? Pariați pe acest model de cizme. Clasice și totuși originale.

Preț la momentul revizuirii: 67 Lei

Cizme izolate din piele pentru femei Chris Philipp Plein

Cum să faci sezonul de iarnă mai plăcut? Cum să petreceți iarna în stil și mai bine? Ia-ți pantofii potriviți, care te vor cuceri cu designul lor atemporal. În aceste cizme te vei îndrăgosti chiar și de iarnă. Fii o vedetă pe vreme rece, geroasă și neprietenoasă.

Preț la momentul revizuirii: 2 052 Lei

Cizme înalte albe pentru femei cu fermoar

Ai vrea să te răsfeți cu cizme care vor fi dragoste la prima vedere? Se vor lăuda cu un design original și interesant, păstrând în același timp un stil elegant? Atunci acestea sunt alegerea evidentă. De asemenea, vor fi pe placul celor care preferă pielea artificială celei naturale. În același timp, la prima vedere, nu se pot distinge de pielea naturală.

Preț la momentul revizuirii: 189 Lei

Cizme înalte pentru femei cu gambă elastică

Un tip indispensabil de încălțăminte de iarnă pentru fete și femei. Cizme care nu se demodează niciodată. Veți străluci în ele în fiecare sezon de iarnă. Ele ies în evidență pentru că se potrivesc cu aproape orice ținută. Intră și fă-ți rost de pantofi care te fac să te simți confortabil, comod și atrăgător.

Preț la momentul revizuirii: 519 Lei

Cizme de piele de căprioară pentru femei

Ești în căutarea unor cizme noi? Cei pe care îi ai acum sunt deja uzați sau vrei să îți extinzi dulapul de pantofi cu o piesă interesantă? Nu poți avea niciodată destui pantofi. Un pariu sigur sunt cizmele din piele de căprioară în negru neutru. Ele formează aproape baza unei ținute de iarnă.

Preț la momentul revizuirii: 173 Lei

Cizme clasice cu tocuri joase pentru femei

Cizmele clasice pentru femei, de culoare neagră, sunt moderne, atemporale și foarte confortabile. Acestea sunt concepute cu o închidere practică cu fermoar pe întreaga parte interioară. Datorită tocului jos și mai lat, aceștia fac mersul confortabil și sigur.

Preț la momentul revizuirii: 93 Lei

Cizme peste genunchi pentru femei Tamaris

Șosetele deasupra genunchiului, de culoare neagră, merg mână în mână cu tendințele actuale ale modei și conving prin designul lor curat. În plus, acestea sunt perfect realizate. Tocmai în zilele de lucru aglomerate, când ești în picioare toată ziua, pantofii cu toc bloc sunt de neînlocuit.

Preț la momentul revizuirii: 373 Lei

Cizme înalte cu cataramă metalică detașabilă

Cum să-ți înveselești și să-ți reîmprospătezi ținuta de iarnă? Pariază pe alb. Aici, într-un design unic, cu o cataramă metalică detașabilă și distinctivă. Cizme înalte frumoase care permit două alternative diferite. Datorită tocului mic, oferă un mers confortabil și sunt în același timp la modă.

Preț la momentul revizuirii: 108 Lei

Cizme cu platformă de camuflaj negru pentru femei

Cizme de iarnă pentru femei, de culoare neagră.

Preț la momentul revizuirii: 263 Lei

Cizme de iarnă din piele maro cu toc înalt

Cizme maro pentru femei pe o coloană la un preț bun.

Preț la momentul revizuirii: 159 Lei

Cizme de gleznă izolate pentru femei Converse

Converse Chuck Taylor All star adidași. Adidași Converse clasici. Adidașii din pânză au “all star” pe limbă și pe călcâi. Cel mai bine vândut și cel mai popular model de adidași din Europa Centrală. Nu ai cum să dai greș cu acești adidași și chiar dacă sunt concepuți pentru vară, sunt persoane care îi poartă tot anul!

Preț la momentul revizuirii: 391 Lei

Cizme elegante peste genunchi din piele de căprioară artificială

Cizmele înalte pentru femei deasupra genunchiului cu franjuri moderne sunt elegante, atemporale și foarte confortabile. Acest lucru se datorează tălpii perforate și călcâiului lat și mic.

Preț la momentul revizuirii: 189,90 Lei

Cizme cu platformă Tamaris negre pentru femei

Cum să ieși cu stil pe vreme rece, ploioasă sau geroasă? Cum să vă păstrați picioarele calde și uscate? Cum să faci unul dintre cele mai puțin preferate anotimpuri mai confortabil? Petreceți iarna în confort cu aceste cizme. Îi veți îndrăgi la prima vedere.

Preț la momentul revizuirii: 369 Lei

Cizme negre pentru femei cu buzunar detașabil

Alegerea cizmelor pentru iarnă? Îți lipsesc cizmele de calitate? Sunteți pasionat de pantofi și doriți să vă îmbogățiți colecția cu un model interesant și unic? Atunci credeți că aceste cizme sunt o bijuterie. Cizme pentru confort și disconfort.

Preț la momentul revizuirii: 87 Lei

Cizme înalte de piele pentru femei Tamaris

Cizme Tamaris nu numai că arată la modă, dar sunt și perfect confecționate. Materialul superior ușor de întreținut este din piele. Tocmai în zilele de lucru aglomerate, când ești în picioare toată ziua, pantofii cu toc bloc sunt de neînlocuit. Datorită numeroaselor variante și modele diferite, există, de asemenea, o serie de opțiuni de combinație.

Preț la momentul revizuirii: 599 Lei

Cizme albe peste genunchi pentru femei

Cizmele înalte sexy de lux pentru femei deasupra genunchiului sunt realizate din piele ecologică de înaltă calitate. Au un fermoar lateral mai scurt pentru o potrivire confortabilă. Un toc larg și jos va asigura un mers confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 93 Lei

Cizme elegante cu fermoar lateral

Cizme confortabile din piele ecologică cu un design modern și atemporal. Sunt confortabile pe picior. Acestea oferă confort. Aceștia sunt concepuți cu o închidere cu fermoar și un toc lat și jos.

Preț la momentul revizuirii: 66 Lei