Încălțăminte de iarnă copii

Cizme de iarnă pentru copii cu blană și decorate cu o inimă

Care părinte își dorește doar ce este mai bun pentru copilul său. Acest lucru este valabil și atunci când alegeți pantofii. În acest caz, iarna și fetele. Astfel, aici, în special, fiecare mamă, bunică, mătușă, de asemenea, ia în considerare designul. Și chiar și fetițele vor să fie fete de spectacol și să aibă lucruri frumoase.

Preț la momentul revizuirii: 141 Lei

Cizme de zăpadă de iarnă pentru copii ARKTISK

Călăriile de iarnă pentru copii ARKTISK de la Head sunt fabricate din material rezistent și de înaltă calitate. Copiii vor aprecia nu numai posibilitatea de a se încălța ușor, fără a fi nevoie să folosească șireturi, ci și căptușeala din fleece, care le va ține de cald chiar și în zilele reci de iarnă.

Preț la momentul revizuirii: 119,99 Lei

Gleznă ieftin Sneaker Gri Copii Cizme de iarnă Lewro CUBIQ II

Copiii se pot bucura de iarnă într-un mod complet diferit de noi, adulții. Chiar și la prima zăpadă, există o mulțime de distracție, așa că este recomandabil să aveți încălțăminte de calitate care să nu lase frigul și umezeala să vă facă probleme. Cizmele Kids Winter Lewro CUBIQ II sunt soluția perfectă și, cel mai important, sunt atât confortabile, cât și foarte respectabile.

Preț la momentul revizuirii: 61 Lei

Cizme de gleznă impermeabile pentru copii Reima

Cizmele de gleznă de iarnă pentru copii Reima sunt fabricate din material de înaltă calitate, confortabil și impermeabil. Partea din față a cizmelor este pe un cordon. Cizmele de gleznă în mov sunt moderne și atemporale.

Preț la momentul revizuirii: 365 Lei

Cizme cu fermoar pentru copii cu cataramă decorativă

Cizmele pentru copii cu un design modern sunt concepute cu o închidere practică cu fermoar. Cizmele sunt înveselite cu o cataramă decorativă. Cizmele elegante pentru copii sunt fabricate din material de înaltă calitate și durabil.

Preț la momentul revizuirii: 107 Lei

Cizme de zăpadă pentru copii cu blană

Alegerea pantofilor pentru copii este adesea o provocare. Această sarcină dificilă poate fi evitată cu ușurință. Doar faceți clic și obțineți aceste cizme de iarnă de calitate pentru copilul dumneavoastră. Îndeplinesc toți parametrii și caracteristicile funcționale și în același timp arată frumos, modern încât vor atrage și atenția copilului tău.

Preț la momentul revizuirii: 236 Lei

Cizme din piele pentru fete în design modern

Cizmele Lasocki Kids pentru fetițe, de culoare roz, decorate cu steluțe și cu o închidere practică cu fermoar, vor menține picioarele copilului dvs. uscate și calde. Cizmele au izolație internă.

Preț la momentul revizuirii: 202 Lei

Băieți de iarnă ghete de gleznă Lotto

Vă gândiți să cumpărați pantofi pentru copilul dumneavoastră? Ai nevoie să cumperi pantofi de calitate, potriviți pentru oraș, școală și activități de agrement? Atunci vei aprecia obținerea acestor botine.

Preț la momentul revizuirii: 114,99 Lei

Iarna băieți ghete de gleznă O’Neill BAKE KIDS

Designul răcoros și materialul durabil sunt principalele puncte forte ale adidașilor de gleznă pentru băieți O’Neill BAKE KIDS pe care sneakerheads dvs. îi vor iubi pur și simplu. Șireturile clasice cu ochiuri metalice, căptușeala din zona gleznei și o talpă exterioară din cauciuc rezistent sunt doar câteva dintre punctele forte ale acestui model. Vor fi ideale pentru a merge la școală, dar și pentru o după-amiază petrecută în parc. Chiar și copiii vor să fie perfect cool și eleganți. Cu brandul O’Neill, asta e ușor!

Preț la momentul revizuirii: 162 Lei

Rulouri pentru copii în negru cu pompoane

Încălțăminte cu o istorie lungă. Acestea s-au bucurat de o popularitate considerabilă în ultimii ani. Pe bună dreptate! Acestea sunt printre cele mai confortabile. Aici, într-o versiune pentru copii, în special pentru fete. Cu toate acestea, fetițele sunt deja conștiente de modă și vor să fie la modă.

Preț la momentul revizuirii: 120 Lei

Cizme de zăpadă pentru copii Big Star cu imprimare

Răștile de zăpadă pentru copii Big Star atrag atenția prin designul lor atractiv. Cizmele de zăpadă cu un imprimeu cu stele vor câștiga atenția fiecărui capart.

Preț la momentul revizuirii: 175 Lei

Role moderne fete moderne cu un arc

Cizmulițele Mickey&Friends în negru cu o fundă decorativă roz vor încânta orice fetiță. Pantofii sunt confecționați din materiale de înaltă calitate și durabile.

Preț la momentul revizuirii: 140 Lei

Cizme de gleznă pentru copii cu Velcro

Cizme de gleznă de iarnă pentru copii CORTINA în albastru închis, cu închidere Velcro și membrană TEX. Pantofii cu membrană TEX mențin un mediu optim pentru picioare chiar și în condiții meteo nefavorabile. Stratul funcțional al membranei este situat sub partea superioară și reduce pătrunderea apei în interiorul pantofului

Preț la momentul revizuirii: 159 Lei

Sezonul de iarnă este o perioadă în care copiii se pot distra și pot descoperi frumusețea naturii. Cu toate acestea, pentru a se juca în zăpadă timp îndelungat, este necesar să ne asigurăm că nu le este frig și că le este cald. O mare parte din acest lucru este reprezentată de încălțămintea de iarnă, care, dacă nu este suficient de izolată și de bună calitate, se va uda imediat și va cauza răcirea picioarelor copilului. Și asta este ceea ce este important de prevenit. Prin urmare, atunci când alegeți pantofi de iarnă pentru copii, ar trebui să vă concentrați asupra impermeabilității și respirabilității materialului, ceea ce va asigura că picioarele copilului rămân uscate și calde în timpul oricărei activități fizice în aer liber.

Cizmele cu membrană sunt, de asemenea, o alegere excelentă, deoarece, deși prețul este mai mare, copilul le poate purta în mod fiabil pe tot parcursul sezonului și, de obicei, nu este nevoie să cumpere o altă pereche de cizme de iarnă. Izolația interioară este un alt aspect important. Aceasta poate fi confecționată din fleece moale sau dintr-o altă țesătură sintetică cu un fir mai scurt. Căptușeala nu ar trebui să lipsească cu siguranță din cizmele de iarnă pentru copii.