Cizme de femei

Karl Lagerfeld cizme de lux din piele

Înfruntați cu stil vremea rece, ploioasă și neclară. Nu dați nici o șansă frigului. Bucurați-vă de mai mult de un sezon de toamnă/iarnă în încălțăminte modernă și confortabilă. Un model de cizme de lux care sunt în și oferă cea mai confortabilă experiență de mers.

Preț la momentul revizuirii: 931 Lei

Cizme burgundy ieftine VINCEZA din piele ecologică

Ce femeie modernă nu ar iubi o pereche frumoasă de pantofi. Cizmele perfecte, cu un design elegant, cu un toc în formă de coloană, sunt prezentate de brandul Vinceza. Cizmele sunt confecționate din piele ecologică plăcută și foarte populară, care este apropiată de pielea naturală în ceea ce privește proprietățile sale

Preț la momentul revizuirii: 121 Lei

Cizme western pe un toc mai larg și confortabil

Cizme western din colecția Answear Lab. Model confecționat din piele ecologică. Închidere cu fermoar. Deget de la picior întărit. Toc întărit. Interior confortabil. Model pe toc stabil. Înălțimea tocului: 7,5 cm.

Preț la momentul revizuirii: 202 Lei

Cizme din piele de căprioară pentru femei cu centură decorativă

Cum să te îndrăgostești de unul dintre cele mai puțin preferate anotimpuri ale noastre? Cum să fii în timpul iernii, în vreme rece, mohorâtă și noroioasă? Cum să-ți păstrezi picioarele calde și frumoase, dar în același timp să fii chic? Pariați pe acest model de cizme. Clasice și totuși originale.

Preț la momentul revizuirii: 67 Lei

Cizme izolate din piele pentru femei Chris Philipp Plein

Cum să faci sezonul de iarnă mai plăcut? Cum să petreceți iarna în stil și mai bine? Ia-ți pantofii potriviți, care te vor cuceri cu designul lor atemporal. În aceste cizme te vei îndrăgosti chiar și de iarnă. Fii o vedetă pe vreme rece, geroasă și neprietenoasă.

Preț la momentul revizuirii: 2 052 Lei

Cizme peste genunchi pentru femei cu toc stiletto

Îți plac piesele de lux? Vrei să uimești nu numai în societate? Cum să strălucești chiar și într-o ținută de iarnă? Ce zici de a petrece mai mult de un sezon de iarnă pe un cal mare? Cine poate rezista acestor cizme!

Preț la momentul revizuirii: 299,90 Lei

Cizme negre cu toc înalt SERGIO BARDI

Îți plac pantofii cu toc înalt? Atunci cu siguranță vei dispera atunci când iarna vine vremea. Dar nu trebuie să te limitezi cu aceste jumătăți de cizme perfecte de la fabuloasa marcă Sergio Bardi. Cizmele de lux îți vor proteja picioarele de frig și de alte rele ale vremii, iar tu vei arăta minunat în ciuda poleiului.

Preț la momentul revizuirii: 290 Lei

Cizme de zăpadă moderne pentru femei fabricate din material de înaltă calitate

Cei mai buni pantofi pentru disconfort? Doriți atât confort, cât și stil? Cizme de cea mai bună calitate pentru munte și pentru a vâsli prin zăpadă. În aceste cizme nu vă va fi frig. Fii o regină albă. Păstrați-vă picioarele uscate și calde.

Preț la momentul revizuirii: 405 Lei

Cizme înalte albe pentru femei cu fermoar

Ai vrea să te răsfeți cu cizme care vor fi dragoste la prima vedere? Se vor lăuda cu un design original și interesant, păstrând în același timp un stil elegant? Atunci acestea sunt alegerea evidentă. De asemenea, vor fi pe placul celor care preferă pielea artificială celei naturale. În același timp, la prima vedere, nu se pot distinge de pielea naturală.

Preț la momentul revizuirii: 189 Lei

Cizme joase din piele de căprioară Keepsakes cu blană

Cizmele izolate moderne pentru femei atrag privirea la prima vedere. Păstrează picioarele calde și uscate.

Preț la momentul revizuirii: 249 Lei

Cizme înalte pentru femei cu gambă elastică

Un tip indispensabil de încălțăminte de iarnă pentru fete și femei. Cizme care nu se demodează niciodată. Veți străluci în ele în fiecare sezon de iarnă. Ele ies în evidență pentru că se potrivesc cu aproape orice ținută. Intră și fă-ți rost de pantofi care te fac să te simți confortabil, comod și atrăgător.

Preț la momentul revizuirii: 519 Lei

Cizme de piele de căprioară pentru femei

Ești în căutarea unor cizme noi? Cei pe care îi ai acum sunt deja uzați sau vrei să îți extinzi dulapul de pantofi cu o piesă interesantă? Nu poți avea niciodată destui pantofi. Un pariu sigur sunt cizmele din piele de căprioară în negru neutru. Ele formează aproape baza unei ținute de iarnă.

Preț la momentul revizuirii: 173 Lei

Cizme de gleznă de iarnă pentru femei cu ciucure decorativ

Cum să strălucești pe o vreme mohorâtă, incomodă, rece? Cum să fii elegantă și în același timp să-ți păstrezi picioarele calde și uscate? Răspunsul este să obțineți acest model frumos. Potrivite pentru orice ocazie.

Preț la momentul revizuirii: 179 Lei

Cizme clasice cu tocuri joase pentru femei

Cizmele clasice pentru femei, de culoare neagră, sunt moderne, atemporale și foarte confortabile. Acestea sunt concepute cu o închidere practică cu fermoar pe întreaga parte interioară. Datorită tocului jos și mai lat, aceștia fac mersul confortabil și sigur.

Preț la momentul revizuirii: 93 Lei

Cizme de zăpadă călduroase din piele pentru femei pentru munte și oraș

Ești un iubitor al iernii și te bucuri de plimbări nu doar în peisajul montan înzăpezit? Sunteți o femeie de iarnă și aveți nevoie de pantofi de calitate foarte bună pentru iarnă? Preferați încălțămintea de calitate și atemporală? Dacă ar trebui să îți iei doar unul singur, și de foarte bună calitate, pantofi de iarnă, atunci este cu siguranță aceste snowshoes.

Preț la momentul revizuirii: 685 Lei

Cizme peste genunchi pentru femei Tamaris

Șosetele deasupra genunchiului, de culoare neagră, merg mână în mână cu tendințele actuale ale modei și conving prin designul lor curat. În plus, acestea sunt perfect realizate. Tocmai în zilele de lucru aglomerate, când ești în picioare toată ziua, pantofii cu toc bloc sunt de neînlocuit.

Preț la momentul revizuirii: 373 Lei

Cizme de gleznă de iarnă izolate pentru femei SAM 73

Ești în căutarea unor noi pantofi de iarnă? Aveți nevoie de pantofi pentru vreme? Aveți o idee pentru un model sportiv în care să puteți merge ca un papuc și care să vă accentueze ținuta elegantă? Atunci această piesă la modă vă va atrage. Pantofi pe care orice femeie modernă și practică îi va aprecia.

Preț la momentul revizuirii: 179 Lei

Cizme de zăpadă cu șireturi moderne pentru femei Tamaris

Cizmele de iarnă nu mai sunt încălțămintea de altădată. Nici nu sunt apanajul copiilor. O pereche excelentă de cizme în care te vei bucura la propriu de distracția iernii este oferită de brandul dovedit Tamaris. Calitatea merge mână în mână cu un design superb, făcându-te să te îndrăgostești instantaneu de aceste cizme.

Preț la momentul revizuirii: 289 Lei

Cizme de zăpadă pentru femei cu model de iarnă atemporal

Călțăminte care nu trebuie să lipsească din echipamentul tău de iarnă. Cel puțin un model. Iată, o piesă impresionantă mai ales pentru acele doamne cărora le plac clasicii. Un clasic care este în același timp atemporal, etern, pur și simplu nemuritor. Pantofi de calitate care nu obosesc nici după ani de zile.

Preț la momentul revizuirii: 263 Lei

Cizme de zăpadă pentru femei White Alpine Pro GERAINA cu blană

Cizmele de iarnă pentru femei GERAINA vă vor impresiona prin culoarea albă elegantă și designul modern, dar vă vor ține și perfect de cald. Conceput pentru femei și fete, acest pantof frumos este realizat din material robust și ușor de întreținut.

Preț la momentul revizuirii: 222 Lei

Cizme moderne pentru femei în stil cowboy

Încântătoare: cizmele cu aspect modern de cowboy de la bpc sunt concepute cu o închidere cu fermoar. Cizme fermecătoare de damă kcizme într-un look western actual, cu o curea împletită. Grozav cu orice ținută.

Preț la momentul revizuirii: 149,90 Lei

Cizme înalte cu cataramă metalică detașabilă

Cum să-ți înveselești și să-ți reîmprospătezi ținuta de iarnă? Pariază pe alb. Aici, într-un design unic, cu o cataramă metalică detașabilă și distinctivă. Cizme înalte frumoase care permit două alternative diferite. Datorită tocului mic, oferă un mers confortabil și sunt în același timp la modă.

Preț la momentul revizuirii: 108 Lei

Cizme Lasocki negre de damă cu înălțime la jumătatea gambei

Căutați cizme care să vă servească pentru o perioadă lungă de timp și să fie în continuare impecabile? Bazează-te pe calitate sub forma cizmelor Lasocki, care vin în două culori neutre – negru și maro. Aceste cizme înalte până la jumătatea gambei îți îmbrățișează picioarele confortabil și nu te strâng nicăieri.

Preț la momentul revizuirii: 349 Lei

Cizme de iarnă elegante pentru femei cu interior izolat

Cizme de carnaval de iarnă pentru femei cu blană. Bucură-te de iarnă purtând modelul Sorel. Foarte elegante, cizmele au o parte superioară din piele și material textil, într-o culoare roșie care se potrivește cu vremurile. Talpa de cauciuc cu căptușeală din pânză asigură un pas sigur pe trotuarele înzăpezite și înghețate.

Preț la momentul revizuirii: 338 Lei

1 2

Cizmele pentru femei sunt încălțăminte unică și versatilă pentru femeile de toate vârstele. Sunt îndrăgite atât de fetițe, cât și de femeile mature, cărora le adaugă sex-appeal. Și, deși poate nu este evident la prima vedere, cizmele pentru femei pot fi destul de sofisticate. Cizmele cu toc sau peste genunchi sunt deosebit de măgulitoare, slăbind și alungind silueta. Trebuie remarcat faptul că cizmele înalte vă pot ține cald și la temperaturi scăzute. Nu e de mirare că sunt una dintre piesele preferate în fiecare an.

Alegerea cizmelor nu este dificilă, dar există câteva lucruri importante la care trebuie să fiți atenți atunci când le cumpărați. În afară de mărime și estetică, concentrați-vă pe circumferința vițelului și lăsați o marjă pentru piciorul pantalonilor. La urma urmei, nimic nu este mai enervant decât să descoperi că nu poți termina o pereche de cizme după ce le-ai cumpărat. În continuare, luați în considerare cât de mare și de îngust doriți să fie călcâiul. În condiții de gheață, tocurile pot provoca un sărut urât.