Cizme înalte peste genunchi

Cizmele înalte deasupra genunchiului sunt un articol de modă de lux, care este deosebit de popular printre doamnele și domnișoarele care preferă un mod mai elegant de a se îmbrăca. Deși cizmele până la genunchi arată foarte bine cu jachete matlasate, acestea arată cel mai bine cu o haină de lungime medie sau cu o jachetă căptușită sub fund. Există nenumărate variante.

Totuși, cele mai frecvente sunt cizmele din piele de căprioară sau piele de căprioară în negru și maro, culori care se asortează cu absolut orice. Așadar, dacă alegi una dintre aceste opțiuni, poți purta o jachetă de iarnă de orice culoare cu cizmele. Alte nuanțe mai puțin obișnuite, dar foarte subtile și moderne de cizme înalte includ bej deschis, gri, burgundia sau alb. Dar, în afară de culori, atunci când alegeți, uitați-vă și la înălțimea tocului și la circumferința gambei, care trebuie să vă îmbrățișeze frumos vițelul, dar nu prea strâns.

Cizme peste genunchi pentru femei cu toc stiletto

Îți plac piesele de lux? Vrei să uimești nu numai în societate? Cum să strălucești chiar și într-o ținută de iarnă? Ce zici de a petrece mai mult de un sezon de iarnă pe un cal mare? Cine poate rezista acestor cizme!

Preț la momentul revizuirii: 299,90 Lei

Cizme peste genunchi pentru femei Tamaris

Șosetele deasupra genunchiului, de culoare neagră, merg mână în mână cu tendințele actuale ale modei și conving prin designul lor curat. În plus, acestea sunt perfect realizate. Tocmai în zilele de lucru aglomerate, când ești în picioare toată ziua, pantofii cu toc bloc sunt de neînlocuit.

Preț la momentul revizuirii: 373 Lei

Cizme elegante peste genunchi din piele de căprioară artificială

Cizmele înalte pentru femei deasupra genunchiului cu franjuri moderne sunt elegante, atemporale și foarte confortabile. Acest lucru se datorează tălpii perforate și călcâiului lat și mic.

Preț la momentul revizuirii: 189,90 Lei

Cizme albe peste genunchi pentru femei

Cizmele înalte sexy de lux pentru femei deasupra genunchiului sunt realizate din piele ecologică de înaltă calitate. Au un fermoar lateral mai scurt pentru o potrivire confortabilă. Un toc larg și jos va asigura un mers confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 93 Lei