Cizme din piele de dama

Cizmele de damă din piele sunt unul dintre stâlpii de bază în domeniul modei. Sunt una dintre piesele esențiale de încălțăminte care nu ar trebui să lipsească niciunei femei. În timpul iernii și toamnei, aceștia sunt grozavi nu numai pentru că mențin piciorul cald și uscat, ci și pentru că arată pur și simplu divin pe piciorul unei femei. Bineînțeles, depinde de tipul potrivit de cizme. De exemplu, dacă doriți să vă subțiațiri vizual și să vă alungești silueta, ar trebui să optați neapărat pentru cizme cu toc sau cizme deasupra genunchiului. Dacă vrei să rupi din ținuta monocromă și să adaugi o notă de eleganță, atunci alege cizme din material lucios și neted.

Cizmele din piele pentru femei pot lua multe forme. De obicei, este vorba de piele sintetică, care are avantajul de a fi produsă într-o varietate de culori, spre deosebire de pielea naturală. Cu toate acestea, pielea sintetică imită perfect pielea naturală, astfel încât nu există nicio diferență la prima vedere.

Karl Lagerfeld cizme de lux din piele

Înfruntați cu stil vremea rece, ploioasă și neclară. Nu dați nici o șansă frigului. Bucurați-vă de mai mult de un sezon de toamnă/iarnă în încălțăminte modernă și confortabilă. Un model de cizme de lux care sunt în și oferă cea mai confortabilă experiență de mers.

Preț la momentul revizuirii: 931 Lei

Cizme burgundy ieftine VINCEZA din piele ecologică

Ce femeie modernă nu ar iubi o pereche frumoasă de pantofi. Cizmele perfecte, cu un design elegant, cu un toc în formă de coloană, sunt prezentate de brandul Vinceza. Cizmele sunt confecționate din piele ecologică plăcută și foarte populară, care este apropiată de pielea naturală în ceea ce privește proprietățile sale

Preț la momentul revizuirii: 121 Lei

Cizme izolate din piele pentru femei Chris Philipp Plein

Cum să faci sezonul de iarnă mai plăcut? Cum să petreceți iarna în stil și mai bine? Ia-ți pantofii potriviți, care te vor cuceri cu designul lor atemporal. În aceste cizme te vei îndrăgosti chiar și de iarnă. Fii o vedetă pe vreme rece, geroasă și neprietenoasă.

Preț la momentul revizuirii: 2 052 Lei

Cizme negre cu toc înalt SERGIO BARDI

Îți plac pantofii cu toc înalt? Atunci cu siguranță vei dispera atunci când iarna vine vremea. Dar nu trebuie să te limitezi cu aceste jumătăți de cizme perfecte de la fabuloasa marcă Sergio Bardi. Cizmele de lux îți vor proteja picioarele de frig și de alte rele ale vremii, iar tu vei arăta minunat în ciuda poleiului.

Preț la momentul revizuirii: 290 Lei

Cizme înalte cu cataramă metalică detașabilă

Cum să-ți înveselești și să-ți reîmprospătezi ținuta de iarnă? Pariază pe alb. Aici, într-un design unic, cu o cataramă metalică detașabilă și distinctivă. Cizme înalte frumoase care permit două alternative diferite. Datorită tocului mic, oferă un mers confortabil și sunt în același timp la modă.

Preț la momentul revizuirii: 108 Lei

Cizme Lasocki negre de damă cu înălțime la jumătatea gambei

Căutați cizme care să vă servească pentru o perioadă lungă de timp și să fie în continuare impecabile? Bazează-te pe calitate sub forma cizmelor Lasocki, care vin în două culori neutre – negru și maro. Aceste cizme înalte până la jumătatea gambei îți îmbrățișează picioarele confortabil și nu te strâng nicăieri.

Preț la momentul revizuirii: 349 Lei

Cizme de iarnă joase de culoare gri pentru femei cu căptușeală călduroasă

Cizme confortabile cu un design la modă de la Bonprix Selection. Aspectul atrăgător, ușor de combinat, se potrivește atât cu pantaloni, cât și cu fuste. Sunt concepuți pentru a fi purtați zilnic, de exemplu la serviciu sau la școală.

Preț la momentul revizuirii: 199 Lei

Cizme de iarnă din piele maro cu toc înalt

Cizme maro pentru femei pe o coloană la un preț bun.

Preț la momentul revizuirii: 159 Lei

Cizme de fermier din piele neagră din colecția Dr. Martens

Călțăminte care de mult timp a încetat să mai fie pantofi de lucru, dar în schimb sunt eleganți. Nu mai sunt doar o chestiune de ținută sportivă, ci ies în evidență și în combinație cu o fustă sau o rochie. Pantofii clasici “martens” sunt concepuți pentru femeia modernă și practică. Aici din piele de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 839,90 Lei

Cizme de gleznă izolate pentru femei Converse

Converse Chuck Taylor All star adidași. Adidași Converse clasici. Adidașii din pânză au “all star” pe limbă și pe călcâi. Cel mai bine vândut și cel mai popular model de adidași din Europa Centrală. Nu ai cum să dai greș cu acești adidași și chiar dacă sunt concepuți pentru vară, sunt persoane care îi poartă tot anul!

Preț la momentul revizuirii: 391 Lei

Cizme joase din piele cu aspect de piele de căprioară

Cizme Tamaris de damă cu un design modern. Cizmele joase din piele cu aspect de piele de căprioară sunt concepute cu un fermoar practic. Oferă un mers confortabil și confort chiar și după o zi întreagă pe jos.

Preț la momentul revizuirii: 319 Lei

Cizme cu platformă Tamaris negre pentru femei

Cum să ieși cu stil pe vreme rece, ploioasă sau geroasă? Cum să vă păstrați picioarele calde și uscate? Cum să faci unul dintre cele mai puțin preferate anotimpuri mai confortabil? Petreceți iarna în confort cu aceste cizme. Îi veți îndrăgi la prima vedere.

Preț la momentul revizuirii: 369 Lei

Cizme înalte de piele pentru femei Tamaris

Cizme Tamaris nu numai că arată la modă, dar sunt și perfect confecționate. Materialul superior ușor de întreținut este din piele. Tocmai în zilele de lucru aglomerate, când ești în picioare toată ziua, pantofii cu toc bloc sunt de neînlocuit. Datorită numeroaselor variante și modele diferite, există, de asemenea, o serie de opțiuni de combinație.

Preț la momentul revizuirii: 599 Lei

Cizme elegante cu fermoar lateral

Cizme confortabile din piele ecologică cu un design modern și atemporal. Sunt confortabile pe picior. Acestea oferă confort. Aceștia sunt concepuți cu o închidere cu fermoar și un toc lat și jos.

Preț la momentul revizuirii: 66 Lei