Cizme de zăpadă

Cizme de zăpadă de iarnă pentru copii ARKTISK

Călăriile de iarnă pentru copii ARKTISK de la Head sunt fabricate din material rezistent și de înaltă calitate. Copiii vor aprecia nu numai posibilitatea de a se încălța ușor, fără a fi nevoie să folosească șireturi, ci și căptușeala din fleece, care le va ține de cald chiar și în zilele reci de iarnă.

Preț la momentul revizuirii: 119,99 Lei

Cizme de zăpadă izolate cu șireturi pentru bărbați MEINDL

Domnilor, pășiți în vremea de iarnă cu stil și confort. Bucurați-vă de șederea dumneavoastră în oraș și la munte în încălțăminte de calitate. Fii la modă și ține-ți picioarele calde și frumoase în același timp. Dacă ar trebui să vă luați o singură pereche de cizme bune pentru iarnă, acestea sunt cele potrivite. Vă vor depăși așteptările.

Preț la momentul revizuirii: 809 Lei

Cizme de zăpadă confortabile pentru bărbați OLANG

Călțăminte pentru confort și disconfort? Pentru oraș și munte? Elegant și confortabil? Modern și atemporal? Aceste cizme de zăpadă de culoare neagră, practice și la modă, sunt exact asta.

Preț la momentul revizuirii: 277 Lei

Cizme de zăpadă cu platformă pentru femei cu blană

Călcâiele de zăpadă cu platformă pentru femei Shelovet cu blană sunt elegante, atemporale și extrem de confortabile. Acestea au o izolație interioară caldă. Aceștia vă vor menține picioarele calde și uscate. În același timp, veți fi în. Sunt potrivite pentru ținute casual și pentru munte.

Preț la momentul revizuirii: 228 Lei

Cizme de zăpadă pentru bărbați Sorel Quarry Insulated Snowshoes

Călcâi de schiori din colecția Sorel sunt moderni, calzi, de înaltă calitate și atemporali. Model confecționat din material textil. Este un model impermeabil și izolat. Cizmele de zăpadă au un vârf rotund cauciucat și o talpă de cauciuc de calitate. Tocul este ușor întărit.

Preț la momentul revizuirii: 729 Lei

Cizme de zăpadă moderne pentru femei fabricate din material de înaltă calitate

Cei mai buni pantofi pentru disconfort? Doriți atât confort, cât și stil? Cizme de cea mai bună calitate pentru munte și pentru a vâsli prin zăpadă. În aceste cizme nu vă va fi frig. Fii o regină albă. Păstrați-vă picioarele uscate și calde.

Preț la momentul revizuirii: 405 Lei

Cizme de gleznă impermeabile pentru copii Reima

Cizmele de gleznă de iarnă pentru copii Reima sunt fabricate din material de înaltă calitate, confortabil și impermeabil. Partea din față a cizmelor este pe un cordon. Cizmele de gleznă în mov sunt moderne și atemporale.

Preț la momentul revizuirii: 365 Lei

Cizme joase din piele de căprioară Keepsakes cu blană

Cizmele izolate moderne pentru femei atrag privirea la prima vedere. Păstrează picioarele calde și uscate.

Preț la momentul revizuirii: 249 Lei

Cizme de zăpadă Keen din piele pentru bărbați

Călăriile de zăpadă din piele pentru bărbați Keenen sunt cele mai confortabile și de calitate. Partea interioară a snowshoes este căptușită cu izolație pentru a vă menține picioarele calde, confortabile și moi chiar și în timpul unei călătorii lungi în zăpadă. Niciun îngheț nu vă va surprinde în acest model!

Preț la momentul revizuirii: 520 Lei

Cizme de zăpadă pentru copii cu blană

Alegerea pantofilor pentru copii este adesea o provocare. Această sarcină dificilă poate fi evitată cu ușurință. Doar faceți clic și obțineți aceste cizme de iarnă de calitate pentru copilul dumneavoastră. Îndeplinesc toți parametrii și caracteristicile funcționale și în același timp arată frumos, modern încât vor atrage și atenția copilului tău.

Preț la momentul revizuirii: 236 Lei

Cizme de zăpadă de trekking pentru femei Alpine Pro Pelicana

Cercetați cizme de zăpadă pentru femei care să vă protejeze perfect de capcanele vremii de iarnă? Atunci încercați cizmele de iarnă pentru femei Pelicana, care sunt confecționate dintr-un material robust, cu membrană PTX și umplutură THINSULATE®. Materialul și umplutura lucrează în armonie unul cu celălalt pentru a oferi picioarelor purtătorului o protecție excepțională împotriva ploii, zăpezii și frigului.

Preț la momentul revizuirii: 199 Lei

Brown Low Rollers Big Star

Călăușii care conduc și vor conduce sezonul de iarnă. Pantofi pe care îi iubesc chiar și bloggeri celebre. Vrei să fii înăuntru și să-ți ții picioarele calde în același timp? Atunci trebuie neapărat să ai aceste snowshoes/rollers pentru femei de la o marcă renumită.

Preț la momentul revizuirii: 190 Lei

Cizme de zăpadă călduroase din piele pentru femei pentru munte și oraș

Ești un iubitor al iernii și te bucuri de plimbări nu doar în peisajul montan înzăpezit? Sunteți o femeie de iarnă și aveți nevoie de pantofi de calitate foarte bună pentru iarnă? Preferați încălțămintea de calitate și atemporală? Dacă ar trebui să îți iei doar unul singur, și de foarte bună calitate, pantofi de iarnă, atunci este cu siguranță aceste snowshoes.

Preț la momentul revizuirii: 685 Lei

Cizme de zăpadă cu șireturi moderne pentru femei Tamaris

Cizmele de iarnă nu mai sunt încălțămintea de altădată. Nici nu sunt apanajul copiilor. O pereche excelentă de cizme în care te vei bucura la propriu de distracția iernii este oferită de brandul dovedit Tamaris. Calitatea merge mână în mână cu un design superb, făcându-te să te îndrăgostești instantaneu de aceste cizme.

Preț la momentul revizuirii: 289 Lei

Cizme de zăpadă pentru femei cu model de iarnă atemporal

Călțăminte care nu trebuie să lipsească din echipamentul tău de iarnă. Cel puțin un model. Iată, o piesă impresionantă mai ales pentru acele doamne cărora le plac clasicii. Un clasic care este în același timp atemporal, etern, pur și simplu nemuritor. Pantofi de calitate care nu obosesc nici după ani de zile.

Preț la momentul revizuirii: 263 Lei

Cizme de zăpadă pentru femei White Alpine Pro GERAINA cu blană

Cizmele de iarnă pentru femei GERAINA vă vor impresiona prin culoarea albă elegantă și designul modern, dar vă vor ține și perfect de cald. Conceput pentru femei și fete, acest pantof frumos este realizat din material robust și ușor de întreținut.

Preț la momentul revizuirii: 222 Lei

Cizme de zăpadă pentru femei Toms Black Barefoot Black Quilted

Nu-i așa că vă place frigul și ziua este perfect stricată de frigul care încearcă să vă ajungă la picioare? Atunci ar trebui să alegeți cu atenție astfel de pantofi de iarnă care vă vor permite să supraviețuiți în partea înghețată a anului în cel mai mare confort și, cel mai important, căldură.

Preț la momentul revizuirii: 199 Lei

Rulouri pentru copii în negru cu pompoane

Încălțăminte cu o istorie lungă. Acestea s-au bucurat de o popularitate considerabilă în ultimii ani. Pe bună dreptate! Acestea sunt printre cele mai confortabile. Aici, într-o versiune pentru copii, în special pentru fete. Cu toate acestea, fetițele sunt deja conștiente de modă și vor să fie la modă.

Preț la momentul revizuirii: 120 Lei

Cizme de zăpadă din piele pentru bărbați SOREL Caribou Street

Întotdeauna gata! Nu lăsați ca primul îngheț sau vremea mai rece să vă prindă cu garda jos. Purtați încălțăminte de calitate care să vă țină picioarele calde și uscate. Aici într-un design elegant, realizat din material de piele de calitate. Încălțăminte pentru bărbatul modern.

Preț la momentul revizuirii: 959 Lei

Cizme de zăpadă pentru copii Big Star cu imprimare

Răștile de zăpadă pentru copii Big Star atrag atenția prin designul lor atractiv. Cizmele de zăpadă cu un imprimeu cu stele vor câștiga atenția fiecărui capart.

Preț la momentul revizuirii: 175 Lei

Role moderne fete moderne cu un arc

Cizmulițele Mickey&Friends în negru cu o fundă decorativă roz vor încânta orice fetiță. Pantofii sunt confecționați din materiale de înaltă calitate și durabile.

Preț la momentul revizuirii: 140 Lei

Cizme de zăpadă albe pentru femei cu un design impresionant

Îmbogățește-ți ținuta de iarnă cu un model de pantofi frumos și practic. Cizmele de zăpadă nu mai sunt doar încălțăminte pentru terenul montan. Cizmele albe la modă cizme de zăpadă pentru femei îți vor înveseli ținuta, îți vor spori atractivitatea și te vei bucura din plin de iarnă. Înfruntați vremea rece și geroasă din oraș sau de oriunde din munți.

Preț la momentul revizuirii: 133 Lei

Cizme de zăpadă pentru femei Guess în design original

Călăriile de zăpadă pentru femei Guess încântă la prima vedere. Acestea sunt de neratat. Cizmele de zăpadă moderne, de culoare neagră cu accesorii aurii, au izolație internă. Pantofi care nu numai că arată frumos, dar îți țin picioarele calde și uscate.

Preț la momentul revizuirii: 858 Lei

Cizmele de iarnă pentru zăpadă sunt o încălțăminte atemporală și fără vârstă, care poate fi aleasă de bărbați, femei și copii. Acest tip de încălțăminte de iarnă este deosebit de popular pentru confortul, ușurința și rezistența mare la efectele zăpezii, umezelii și frigului. Pe scurt, cizmele de zăpadă sunt perfecte pentru orice fel de vreme. Cu toate acestea, există câteva lucruri la care trebuie să fiți atenți atunci când alegeți. În afară de mărime și aspect, un rol esențial îl joacă materialul ales, care îi predispune la purtarea zilnică pentru mai multe sezoane de iarnă.

Pentru uzura zilnică, vă recomandăm să alegeți rachete de zăpadă confecționate din material impermeabil și cu talpă antiderapantă. Doar așa cizmele de zăpadă vor rezista perfect la temperaturi extreme și condiții de gheață. Căptușeala este, fără îndoială, importantă și poate fi confecționată din material sintetic cald sau din lână. Această parte adesea neglijată a încălțămintei este stratul de izolație termică care va determina dacă picioarele tale vor fi calde și uscate sau, dimpotrivă, dacă îți va fi prea cald în cizme.