Cizme de toamnă

Karl Lagerfeld cizme de lux din piele

Înfruntați cu stil vremea rece, ploioasă și neclară. Nu dați nici o șansă frigului. Bucurați-vă de mai mult de un sezon de toamnă/iarnă în încălțăminte modernă și confortabilă. Un model de cizme de lux care sunt în și oferă cea mai confortabilă experiență de mers.

Preț la momentul revizuirii: 931 Lei

Cizme burgundy ieftine VINCEZA din piele ecologică

Ce femeie modernă nu ar iubi o pereche frumoasă de pantofi. Cizmele perfecte, cu un design elegant, cu un toc în formă de coloană, sunt prezentate de brandul Vinceza. Cizmele sunt confecționate din piele ecologică plăcută și foarte populară, care este apropiată de pielea naturală în ceea ce privește proprietățile sale

Preț la momentul revizuirii: 121 Lei

Cizme de gleznă elegante pentru bărbați din piele

Domnilor, căutați în zadar cele mai bune cizme pentru iarnă? Încălțămintea ideală pentru sezonul toamnă/iarnă? Pantofi care te vor face să mergi ca un papuc? Care nu se vor demoda și sunt potrivite pentru aproape orice ocazie? Atunci pariază pe aceste botine. Ele sunt atemporale. Confortabil. De înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 222 Lei

Cizme din piele de căprioară pentru femei cu centură decorativă

Cum să te îndrăgostești de unul dintre cele mai puțin preferate anotimpuri ale noastre? Cum să fii în timpul iernii, în vreme rece, mohorâtă și noroioasă? Cum să-ți păstrezi picioarele calde și frumoase, dar în același timp să fii chic? Pariați pe acest model de cizme. Clasice și totuși originale.

Preț la momentul revizuirii: 67 Lei

Cizme peste genunchi pentru femei cu toc stiletto

Îți plac piesele de lux? Vrei să uimești nu numai în societate? Cum să strălucești chiar și într-o ținută de iarnă? Ce zici de a petrece mai mult de un sezon de iarnă pe un cal mare? Cine poate rezista acestor cizme!

Preț la momentul revizuirii: 299,90 Lei

Cizme înalte albe pentru femei cu fermoar

Ai vrea să te răsfeți cu cizme care vor fi dragoste la prima vedere? Se vor lăuda cu un design original și interesant, păstrând în același timp un stil elegant? Atunci acestea sunt alegerea evidentă. De asemenea, vor fi pe placul celor care preferă pielea artificială celei naturale. În același timp, la prima vedere, nu se pot distinge de pielea naturală.

Preț la momentul revizuirii: 189 Lei

Cizme de gleznă din piele pentru bărbați pentru iarnă

Aveți nevoie de cizme pentru iarnă? Căutați încălțăminte de calitate? Preferați modelele atemporale? Doriți să obțineți cizme de iarnă care nu sunt o afacere de un singur sezon? Atunci le aveți aici.

Preț la momentul revizuirii: 459,99 Lei

Cizme de gleznă de iarnă pentru femei cu ciucure decorativ

Cum să strălucești pe o vreme mohorâtă, incomodă, rece? Cum să fii elegantă și în același timp să-ți păstrezi picioarele calde și uscate? Răspunsul este să obțineți acest model frumos. Potrivite pentru orice ocazie.

Preț la momentul revizuirii: 179 Lei

Cizme de gleznă din piele pentru bărbați Medicină

Călărie de colecție medicină. Model realizat într-o combinație de piele naturală și piele de căprioară. Model ușor izolat. Deget rotund, întărit, toc solid. Talpă profilată. Interior confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 319 Lei

Cizme clasice cu tocuri joase pentru femei

Cizmele clasice pentru femei, de culoare neagră, sunt moderne, atemporale și foarte confortabile. Acestea sunt concepute cu o închidere practică cu fermoar pe întreaga parte interioară. Datorită tocului jos și mai lat, aceștia fac mersul confortabil și sigur.

Preț la momentul revizuirii: 93 Lei

Cizme din piele pentru fete în design modern

Cizmele Lasocki Kids pentru fetițe, de culoare roz, decorate cu steluțe și cu o închidere practică cu fermoar, vor menține picioarele copilului dvs. uscate și calde. Cizmele au izolație internă.

Preț la momentul revizuirii: 202 Lei

Brown Low Rollers Big Star

Călăușii care conduc și vor conduce sezonul de iarnă. Pantofi pe care îi iubesc chiar și bloggeri celebre. Vrei să fii înăuntru și să-ți ții picioarele calde în același timp? Atunci trebuie neapărat să ai aceste snowshoes/rollers pentru femei de la o marcă renumită.

Preț la momentul revizuirii: 190 Lei

Cizme peste genunchi pentru femei Tamaris

Șosetele deasupra genunchiului, de culoare neagră, merg mână în mână cu tendințele actuale ale modei și conving prin designul lor curat. În plus, acestea sunt perfect realizate. Tocmai în zilele de lucru aglomerate, când ești în picioare toată ziua, pantofii cu toc bloc sunt de neînlocuit.

Preț la momentul revizuirii: 373 Lei

Încălțăminte de marcă de calitate și confortabilă pentru exterior

Pentru cei care știu că este posibil să combine subtil calitatea cu un design modern și atemporal. Pentru cei care iubesc piesele elegante, fără a exclude pantofii. Dacă pariați pe o pereche, atunci pe aceasta. Nu va dezamăgi, nu va trăda. Oferă un confort maxim. Oferă mai multe avantaje.

Preț la momentul revizuirii: 665 Lei

Cizme înalte cu cataramă metalică detașabilă

Cum să-ți înveselești și să-ți reîmprospătezi ținuta de iarnă? Pariază pe alb. Aici, într-un design unic, cu o cataramă metalică detașabilă și distinctivă. Cizme înalte frumoase care permit două alternative diferite. Datorită tocului mic, oferă un mers confortabil și sunt în același timp la modă.

Preț la momentul revizuirii: 108 Lei

Cizme de gleznă impermeabile pentru bărbați Umbro

Domnilor, ieșiți în frigul iernii nu doar cu piciorul potrivit, ci mai ales cu încălțăminte de calitate. Și asta include cu siguranță și aceste cizme de gleznă, care sunt concepute tocmai pentru sezonul de toamnă/iarnă.

Preț la momentul revizuirii: 164,99 Lei

Iarna băieți ghete de gleznă O’Neill BAKE KIDS

Designul răcoros și materialul durabil sunt principalele puncte forte ale adidașilor de gleznă pentru băieți O’Neill BAKE KIDS pe care sneakerheads dvs. îi vor iubi pur și simplu. Șireturile clasice cu ochiuri metalice, căptușeala din zona gleznei și o talpă exterioară din cauciuc rezistent sunt doar câteva dintre punctele forte ale acestui model. Vor fi ideale pentru a merge la școală, dar și pentru o după-amiază petrecută în parc. Chiar și copiii vor să fie perfect cool și eleganți. Cu brandul O’Neill, asta e ușor!

Preț la momentul revizuirii: 162 Lei

Botine pentru bărbați TIMBERLAND

Domnilor, nu vă place să vă petreceți timpul alegând pantofi? Preferați calitatea? Îți dorești un model de pantofi practic și atemporal? Atunci fă-ți rost de aceste cizme de iarnă de jumătate de iarnă pentru bărbați.

Preț la momentul revizuirii: 858 Lei

Cizme de gleznă pentru bărbați cu șireturi

Cizmele de gleznă de iarnă pentru bărbați Rhino Boots, cu un design modern, oferă confort. Acestea asigură o plimbare confortabilă. Acestea sunt concepute pentru sezonul de toamnă/iarnă. Se potrivesc perfect pe picior. Aceștia sunt concepuți cu șireturi în față.

Preț la momentul revizuirii: 383 Lei

Cizme de zăpadă din piele pentru bărbați SOREL Caribou Street

Întotdeauna gata! Nu lăsați ca primul îngheț sau vremea mai rece să vă prindă cu garda jos. Purtați încălțăminte de calitate care să vă țină picioarele calde și uscate. Aici într-un design elegant, realizat din material de piele de calitate. Încălțăminte pentru bărbatul modern.

Preț la momentul revizuirii: 959 Lei

Cizme joase din piele cu aspect de piele de căprioară

Cizme Tamaris de damă cu un design modern. Cizmele joase din piele cu aspect de piele de căprioară sunt concepute cu un fermoar practic. Oferă un mers confortabil și confort chiar și după o zi întreagă pe jos.

Preț la momentul revizuirii: 319 Lei

Cizme elegante peste genunchi din piele de căprioară artificială

Cizmele înalte pentru femei deasupra genunchiului cu franjuri moderne sunt elegante, atemporale și foarte confortabile. Acest lucru se datorează tălpii perforate și călcâiului lat și mic.

Preț la momentul revizuirii: 189,90 Lei

Cizme de gleznă Nike în negru

Cum să pășești confortabil în vremea rea, ploioasă și rece? Cum să fii în chiar și în timpul iernii? Cum să-ți păstrezi picioarele calde și să fii elegant? Pariați pe calitate. Aici modern bărbați de iarnă pentru bărbați. Cu o manoperă de calitate și un aspect atemporal, este o constantă pe care vă puteți baza pentru mai mult de un sezon.

Preț la momentul revizuirii: 431 Lei

Cizme înalte de piele pentru femei Tamaris

Cizme Tamaris nu numai că arată la modă, dar sunt și perfect confecționate. Materialul superior ușor de întreținut este din piele. Tocmai în zilele de lucru aglomerate, când ești în picioare toată ziua, pantofii cu toc bloc sunt de neînlocuit. Datorită numeroaselor variante și modele diferite, există, de asemenea, o serie de opțiuni de combinație.

Preț la momentul revizuirii: 599 Lei

1 2