Cizme cu toc

Cizmele cu toc sunt un clasic atemporal care se poartă de ani de zile și care va continua să fie purtat! Tocurile sporesc atractivitatea siluetei unei femei și, bineînțeles, adaugă câțiva centimetri în plus de înălțime corpului celei care le poartă. Acest lucru face ca silueta corpului să pară un pic mai subțire și vițeii mai fermi. Așa că nu există niciun motiv să nu te răsfeți cu tocuri flatante și iarna!

Cizmele cu toc pot avea multe variante. Poți lua cizme joase la gleznă, cizme la jumătatea gambei sau cizme până la genunchi. Tocul în sine poate varia, de asemenea. Poate fi foarte îngustă sau în formă de pană. Pentru cizmele de iarnă, însă, recomandăm un toc mai lat, care oferă mai multă stabilitate pe teren înghețat decât un toc stiletto. Dar chiar dacă alegi cizme cu toc lat, nu trebuie să-ți faci griji că-ți vei pierde aspectul sexy. Dimpotrivă. În ultima vreme, tocurile late sunt foarte la modă și pot arăta la fel de feminine ca și tocurile înguste, care par să fie în declin.

Karl Lagerfeld cizme de lux din piele

Înfruntați cu stil vremea rece, ploioasă și neclară. Nu dați nici o șansă frigului. Bucurați-vă de mai mult de un sezon de toamnă/iarnă în încălțăminte modernă și confortabilă. Un model de cizme de lux care sunt în și oferă cea mai confortabilă experiență de mers.

Preț la momentul revizuirii: 931 Lei

Cizme burgundy ieftine VINCEZA din piele ecologică

Ce femeie modernă nu ar iubi o pereche frumoasă de pantofi. Cizmele perfecte, cu un design elegant, cu un toc în formă de coloană, sunt prezentate de brandul Vinceza. Cizmele sunt confecționate din piele ecologică plăcută și foarte populară, care este apropiată de pielea naturală în ceea ce privește proprietățile sale

Preț la momentul revizuirii: 121 Lei

Cizme western pe un toc mai larg și confortabil

Cizme western din colecția Answear Lab. Model confecționat din piele ecologică. Închidere cu fermoar. Deget de la picior întărit. Toc întărit. Interior confortabil. Model pe toc stabil. Înălțimea tocului: 7,5 cm.

Preț la momentul revizuirii: 202 Lei

Cizme de gleznă elegante pentru bărbați din piele

Domnilor, căutați în zadar cele mai bune cizme pentru iarnă? Încălțămintea ideală pentru sezonul toamnă/iarnă? Pantofi care te vor face să mergi ca un papuc? Care nu se vor demoda și sunt potrivite pentru aproape orice ocazie? Atunci pariază pe aceste botine. Ele sunt atemporale. Confortabil. De înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 222 Lei

Cizme peste genunchi pentru femei cu toc stiletto

Îți plac piesele de lux? Vrei să uimești nu numai în societate? Cum să strălucești chiar și într-o ținută de iarnă? Ce zici de a petrece mai mult de un sezon de iarnă pe un cal mare? Cine poate rezista acestor cizme!

Preț la momentul revizuirii: 299,90 Lei

Cizme negre cu toc înalt SERGIO BARDI

Îți plac pantofii cu toc înalt? Atunci cu siguranță vei dispera atunci când iarna vine vremea. Dar nu trebuie să te limitezi cu aceste jumătăți de cizme perfecte de la fabuloasa marcă Sergio Bardi. Cizmele de lux îți vor proteja picioarele de frig și de alte rele ale vremii, iar tu vei arăta minunat în ciuda poleiului.

Preț la momentul revizuirii: 290 Lei

Cizme înalte albe pentru femei cu fermoar

Ai vrea să te răsfeți cu cizme care vor fi dragoste la prima vedere? Se vor lăuda cu un design original și interesant, păstrând în același timp un stil elegant? Atunci acestea sunt alegerea evidentă. De asemenea, vor fi pe placul celor care preferă pielea artificială celei naturale. În același timp, la prima vedere, nu se pot distinge de pielea naturală.

Preț la momentul revizuirii: 189 Lei

Cizme de piele de căprioară pentru femei

Ești în căutarea unor cizme noi? Cei pe care îi ai acum sunt deja uzați sau vrei să îți extinzi dulapul de pantofi cu o piesă interesantă? Nu poți avea niciodată destui pantofi. Un pariu sigur sunt cizmele din piele de căprioară în negru neutru. Ele formează aproape baza unei ținute de iarnă.

Preț la momentul revizuirii: 173 Lei

Cizme de gleznă de iarnă pentru femei cu ciucure decorativ

Cum să strălucești pe o vreme mohorâtă, incomodă, rece? Cum să fii elegantă și în același timp să-ți păstrezi picioarele calde și uscate? Răspunsul este să obțineți acest model frumos. Potrivite pentru orice ocazie.

Preț la momentul revizuirii: 179 Lei

Cizme clasice cu tocuri joase pentru femei

Cizmele clasice pentru femei, de culoare neagră, sunt moderne, atemporale și foarte confortabile. Acestea sunt concepute cu o închidere practică cu fermoar pe întreaga parte interioară. Datorită tocului jos și mai lat, aceștia fac mersul confortabil și sigur.

Preț la momentul revizuirii: 93 Lei

Cizme peste genunchi pentru femei Tamaris

Șosetele deasupra genunchiului, de culoare neagră, merg mână în mână cu tendințele actuale ale modei și conving prin designul lor curat. În plus, acestea sunt perfect realizate. Tocmai în zilele de lucru aglomerate, când ești în picioare toată ziua, pantofii cu toc bloc sunt de neînlocuit.

Preț la momentul revizuirii: 373 Lei

Cizme moderne pentru femei în stil cowboy

Încântătoare: cizmele cu aspect modern de cowboy de la bpc sunt concepute cu o închidere cu fermoar. Cizme fermecătoare de damă kcizme într-un look western actual, cu o curea împletită. Grozav cu orice ținută.

Preț la momentul revizuirii: 149,90 Lei

Cizme înalte cu cataramă metalică detașabilă

Cum să-ți înveselești și să-ți reîmprospătezi ținuta de iarnă? Pariază pe alb. Aici, într-un design unic, cu o cataramă metalică detașabilă și distinctivă. Cizme înalte frumoase care permit două alternative diferite. Datorită tocului mic, oferă un mers confortabil și sunt în același timp la modă.

Preț la momentul revizuirii: 108 Lei

Cizme Lasocki negre de damă cu înălțime la jumătatea gambei

Căutați cizme care să vă servească pentru o perioadă lungă de timp și să fie în continuare impecabile? Bazează-te pe calitate sub forma cizmelor Lasocki, care vin în două culori neutre – negru și maro. Aceste cizme înalte până la jumătatea gambei îți îmbrățișează picioarele confortabil și nu te strâng nicăieri.

Preț la momentul revizuirii: 349 Lei

Cizme de iarnă din piele maro cu toc înalt

Cizme maro pentru femei pe o coloană la un preț bun.

Preț la momentul revizuirii: 159 Lei

Cizme de fermier din piele neagră din colecția Dr. Martens

Călțăminte care de mult timp a încetat să mai fie pantofi de lucru, dar în schimb sunt eleganți. Nu mai sunt doar o chestiune de ținută sportivă, ci ies în evidență și în combinație cu o fustă sau o rochie. Pantofii clasici “martens” sunt concepuți pentru femeia modernă și practică. Aici din piele de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 839,90 Lei

Cizme de gleznă izolate pentru femei Converse

Converse Chuck Taylor All star adidași. Adidași Converse clasici. Adidașii din pânză au “all star” pe limbă și pe călcâi. Cel mai bine vândut și cel mai popular model de adidași din Europa Centrală. Nu ai cum să dai greș cu acești adidași și chiar dacă sunt concepuți pentru vară, sunt persoane care îi poartă tot anul!

Preț la momentul revizuirii: 391 Lei

Cizme joase din piele cu aspect de piele de căprioară

Cizme Tamaris de damă cu un design modern. Cizmele joase din piele cu aspect de piele de căprioară sunt concepute cu un fermoar practic. Oferă un mers confortabil și confort chiar și după o zi întreagă pe jos.

Preț la momentul revizuirii: 319 Lei

Cizme elegante peste genunchi din piele de căprioară artificială

Cizmele înalte pentru femei deasupra genunchiului cu franjuri moderne sunt elegante, atemporale și foarte confortabile. Acest lucru se datorează tălpii perforate și călcâiului lat și mic.

Preț la momentul revizuirii: 189,90 Lei

Cizme cu tocuri joase pentru femei

Aprovizionați-vă de sezonul de toamnă și iarnă nu doar cu stil, ci și confortabil și călduros. Dacă preferați încălțămintea modernă, dar din orice motiv, nu doar etic, preferați materialele eco, atunci aceste cizme sunt pentru dumneavoastră. Impresionează de la prima vedere prin designul lor.

Preț la momentul revizuirii: 144 Lei

Cizme negre pentru femei cu buzunar detașabil

Alegerea cizmelor pentru iarnă? Îți lipsesc cizmele de calitate? Sunteți pasionat de pantofi și doriți să vă îmbogățiți colecția cu un model interesant și unic? Atunci credeți că aceste cizme sunt o bijuterie. Cizme pentru confort și disconfort.

Preț la momentul revizuirii: 87 Lei

Cizme înalte de piele pentru femei Tamaris

Cizme Tamaris nu numai că arată la modă, dar sunt și perfect confecționate. Materialul superior ușor de întreținut este din piele. Tocmai în zilele de lucru aglomerate, când ești în picioare toată ziua, pantofii cu toc bloc sunt de neînlocuit. Datorită numeroaselor variante și modele diferite, există, de asemenea, o serie de opțiuni de combinație.

Preț la momentul revizuirii: 599 Lei

Cizme albe peste genunchi pentru femei

Cizmele înalte sexy de lux pentru femei deasupra genunchiului sunt realizate din piele ecologică de înaltă calitate. Au un fermoar lateral mai scurt pentru o potrivire confortabilă. Un toc larg și jos va asigura un mers confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 93 Lei

Cizme elegante cu fermoar lateral

Cizme confortabile din piele ecologică cu un design modern și atemporal. Sunt confortabile pe picior. Acestea oferă confort. Aceștia sunt concepuți cu o închidere cu fermoar și un toc lat și jos.

Preț la momentul revizuirii: 66 Lei