Cizme de iarnă cizme de zăpadă Tamaris

Brandul german Tamaris oferă întotdeauna cizme de iarnă confortabile și de înaltă calitate, de la cizme de zăpadă la cizme. Cu toate acestea, este specializată în principal în încălțăminte pentru femei, pe care o produce din materiale de calitate superioară. Datorită acestui fapt, vă pot menține picioarele calde și uscate chiar și la temperaturi de îngheț și pe vreme umedă. Cu toate acestea, aceștia nu sunt pantofi de exterior, ci pantofi urbani și eleganți, care pot fi folosiți cu o haină de lână sau o jachetă mai scurtă matlasată.

Cizmele de zăpadă pentru femei Tamaris au, de obicei, un design interesant cu șireturi care este vizibil încrucișat în partea de sus. Marginea superioară este adesea decorată cu blană. De asemenea, marca Tamaris încearcă să ofere întotdeauna ceva în plus, motiv pentru care pantofii de zăpadă au o talpă detașabilă din spumă moale cu memorie și o membrană hidrofugă potrivită pentru ploaie și zăpadă.

Spre deosebire de cizmele de zăpadă, cizmele Tamaris au deseori partea superioară din piele naturală, ceea ce le face extrem de rezistente la condițiile nefavorabile din jur. Platformele înalte cu un model dur sunt, de asemenea, tipice cizmelor brandului.

Cizme peste genunchi pentru femei Tamaris

Șosetele deasupra genunchiului, de culoare neagră, merg mână în mână cu tendințele actuale ale modei și conving prin designul lor curat. În plus, acestea sunt perfect realizate. Tocmai în zilele de lucru aglomerate, când ești în picioare toată ziua, pantofii cu toc bloc sunt de neînlocuit.

Preț la momentul revizuirii: 373 Lei

Cizme de zăpadă cu șireturi moderne pentru femei Tamaris

Cizmele de iarnă nu mai sunt încălțămintea de altădată. Nici nu sunt apanajul copiilor. O pereche excelentă de cizme în care te vei bucura la propriu de distracția iernii este oferită de brandul dovedit Tamaris. Calitatea merge mână în mână cu un design superb, făcându-te să te îndrăgostești instantaneu de aceste cizme.

Preț la momentul revizuirii: 289 Lei

Cizme joase din piele cu aspect de piele de căprioară

Cizme Tamaris de damă cu un design modern. Cizmele joase din piele cu aspect de piele de căprioară sunt concepute cu un fermoar practic. Oferă un mers confortabil și confort chiar și după o zi întreagă pe jos.

Preț la momentul revizuirii: 319 Lei

Cizme cu platformă Tamaris negre pentru femei

Cum să ieși cu stil pe vreme rece, ploioasă sau geroasă? Cum să vă păstrați picioarele calde și uscate? Cum să faci unul dintre cele mai puțin preferate anotimpuri mai confortabil? Petreceți iarna în confort cu aceste cizme. Îi veți îndrăgi la prima vedere.

Preț la momentul revizuirii: 369 Lei

Cizme înalte de piele pentru femei Tamaris

Cizme Tamaris nu numai că arată la modă, dar sunt și perfect confecționate. Materialul superior ușor de întreținut este din piele. Tocmai în zilele de lucru aglomerate, când ești în picioare toată ziua, pantofii cu toc bloc sunt de neînlocuit. Datorită numeroaselor variante și modele diferite, există, de asemenea, o serie de opțiuni de combinație.

Preț la momentul revizuirii: 599 Lei