Încălțăminte de iarnă bărbați

Cizme de gleznă negre pentru bărbați cu fermoar Deichmann Venice

Cizmele moderne de gleznă pentru bărbați în negru neutru pot fi folosite nu numai pentru ținutele elegante, ci și pentru cele casual. Aspectul atemporal va fi apreciat de aproape toate vârstele. Articulația interesantă a părții superioare, completată de elemente de cusătură manuală, aspectul pantofului se încadrează bine în stilul vintage

Preț la momentul revizuirii: 91 Lei

Cizme de iarnă de calitate pentru bărbați pentru drumeții mai pretențioase

Nu contează dacă faceți drumeții prin Munții Atlas sau prin Parcul Național Šumava. Călătoriile sunt întotdeauna o aventură. Cu o membrană climactivă impermeabilă, cizmele LD AYAMARA oferă stabilitate și durabilitate perfectă. Potrivit chiar și pentru cele mai solicitante drumeții. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Acestea au un design modern. Cizme de gleznă matlasate pentru bărbați care nu vor dezamăgi.

Preț la momentul revizuirii: 504 Lei

Cizme de gleznă de iarnă pentru bărbați Alpine Pro CULH cu membrană

Cizmele de iarnă pentru bărbați de primă clasă CULH sunt realizate din material solid cu membrană PTX. Prin urmare, materialul este impermeabil, respirabil și rezistent la vânt. Umplutura de marcă THINSULATE® este foarte subțire, dar are totuși proprietăți izolatoare excelente.

Preț la momentul revizuirii: 486 Lei

Cizme de gleznă elegante pentru bărbați din piele

Domnilor, căutați în zadar cele mai bune cizme pentru iarnă? Încălțămintea ideală pentru sezonul toamnă/iarnă? Pantofi care te vor face să mergi ca un papuc? Care nu se vor demoda și sunt potrivite pentru aproape orice ocazie? Atunci pariază pe aceste botine. Ele sunt atemporale. Confortabil. De înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 222 Lei

Cizme de zăpadă izolate cu șireturi pentru bărbați MEINDL

Domnilor, pășiți în vremea de iarnă cu stil și confort. Bucurați-vă de șederea dumneavoastră în oraș și la munte în încălțăminte de calitate. Fii la modă și ține-ți picioarele calde și frumoase în același timp. Dacă ar trebui să vă luați o singură pereche de cizme bune pentru iarnă, acestea sunt cele potrivite. Vă vor depăși așteptările.

Preț la momentul revizuirii: 809 Lei

Cizme de zăpadă confortabile pentru bărbați OLANG

Călțăminte pentru confort și disconfort? Pentru oraș și munte? Elegant și confortabil? Modern și atemporal? Aceste cizme de zăpadă de culoare neagră, practice și la modă, sunt exact asta.

Preț la momentul revizuirii: 277 Lei

Pantofi de lux din piele pentru bărbați Wojas

Călțăminte din colecția Wojas. Model izolat, fabricat din piele naturală. Partea din față cu șiret și partea laterală cu fermoar. Aceștia au o talpă de cauciuc de calitate și un toc întărit. Cizme elegante la gleznă cu un design atemporal.

Preț la momentul revizuirii: 409,90 Lei

Adidași moderni pentru bărbați Vans

Chiar și domnii vor să meargă în pas cu moda și să fie la modă în orice vreme și situație. Pentru bărbatul modern care își dorește încălțăminte de calitate și, în același timp, să își sublinieze stilul distinctiv, sunt concepuți acești pantofi frumoși.

Preț la momentul revizuirii: 436 Lei

Cizme de zăpadă pentru bărbați Sorel Quarry Insulated Snowshoes

Călcâi de schiori din colecția Sorel sunt moderni, calzi, de înaltă calitate și atemporali. Model confecționat din material textil. Este un model impermeabil și izolat. Cizmele de zăpadă au un vârf rotund cauciucat și o talpă de cauciuc de calitate. Tocul este ușor întărit.

Preț la momentul revizuirii: 729 Lei

Cizme de gleznă din piele pentru bărbați pentru iarnă

Aveți nevoie de cizme pentru iarnă? Căutați încălțăminte de calitate? Preferați modelele atemporale? Doriți să obțineți cizme de iarnă care nu sunt o afacere de un singur sezon? Atunci le aveți aici.

Preț la momentul revizuirii: 459,99 Lei

Pantofi moderni pentru bărbați cu gleznă izolată

Cizme de gleznă pentru bărbați cu croială atemporală de la ECCO. Partea exterioară din piele naturală (piele) – Piele naturală (piele) (ca la noi), Piele naturală (piele) – Lychee, Nubuck, Țesătură – Țesătură. Interiorul este realizat din încălzire, polar. Talpă – simțită, călduroasă – are proprietăți igienice bune.

Preț la momentul revizuirii: 697 Lei

Cizme de gleznă moderne pentru bărbați cu șireturi

Cizmele de gleznă pentru bărbați Lonsdale, de culoare gri, oferă un confort maxim. Cizmele moderne pentru bărbați, de culoare gri, sunt soluția pentru a se lega cu șireturi.

Preț la momentul revizuirii: 344 Lei

Cizme de zăpadă Keen din piele pentru bărbați

Călăriile de zăpadă din piele pentru bărbați Keenen sunt cele mai confortabile și de calitate. Partea interioară a snowshoes este căptușită cu izolație pentru a vă menține picioarele calde, confortabile și moi chiar și în timpul unei călătorii lungi în zăpadă. Niciun îngheț nu vă va surprinde în acest model!

Preț la momentul revizuirii: 520 Lei

Cizme de gleznă din piele pentru bărbați Medicină

Călărie de colecție medicină. Model realizat într-o combinație de piele naturală și piele de căprioară. Model ușor izolat. Deget rotund, întărit, toc solid. Talpă profilată. Interior confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 319 Lei

Încălțăminte de marcă de calitate și confortabilă pentru exterior

Pentru cei care știu că este posibil să combine subtil calitatea cu un design modern și atemporal. Pentru cei care iubesc piesele elegante, fără a exclude pantofii. Dacă pariați pe o pereche, atunci pe aceasta. Nu va dezamăgi, nu va trăda. Oferă un confort maxim. Oferă mai multe avantaje.

Preț la momentul revizuirii: 665 Lei

Cizme de gleznă impermeabile pentru bărbați Umbro

Domnilor, ieșiți în frigul iernii nu doar cu piciorul potrivit, ci mai ales cu încălțăminte de calitate. Și asta include cu siguranță și aceste cizme de gleznă, care sunt concepute tocmai pentru sezonul de toamnă/iarnă.

Preț la momentul revizuirii: 164,99 Lei

Cizme de iarnă Gant Nobel II pentru bărbați, din piele neagră, cu gleznă

Încălțămintea de iarnă de calitate este o necesitate absolută. Dacă alegeți cizme noi înainte de sezonul următor, atunci cerințele dvs. ar trebui să fie foarte exigente. Aceste cizme de gleznă Nobel II negre pentru bărbați de la marca dovedită GANT le pot îndeplini fără dificultate.

Preț la momentul revizuirii: 405 Lei

Botine pentru bărbați TIMBERLAND

Domnilor, nu vă place să vă petreceți timpul alegând pantofi? Preferați calitatea? Îți dorești un model de pantofi practic și atemporal? Atunci fă-ți rost de aceste cizme de iarnă de jumătate de iarnă pentru bărbați.

Preț la momentul revizuirii: 858 Lei

Cizme de gleznă pentru bărbați cu șireturi

Cizmele de gleznă de iarnă pentru bărbați Rhino Boots, cu un design modern, oferă confort. Acestea asigură o plimbare confortabilă. Acestea sunt concepute pentru sezonul de toamnă/iarnă. Se potrivesc perfect pe picior. Aceștia sunt concepuți cu șireturi în față.

Preț la momentul revizuirii: 383 Lei

Cizme de zăpadă din piele pentru bărbați SOREL Caribou Street

Întotdeauna gata! Nu lăsați ca primul îngheț sau vremea mai rece să vă prindă cu garda jos. Purtați încălțăminte de calitate care să vă țină picioarele calde și uscate. Aici într-un design elegant, realizat din material de piele de calitate. Încălțăminte pentru bărbatul modern.

Preț la momentul revizuirii: 959 Lei

Cizme de gleznă Nike în negru

Cum să pășești confortabil în vremea rea, ploioasă și rece? Cum să fii în chiar și în timpul iernii? Cum să-ți păstrezi picioarele calde și să fii elegant? Pariați pe calitate. Aici modern bărbați de iarnă pentru bărbați. Cu o manoperă de calitate și un aspect atemporal, este o constantă pe care vă puteți baza pentru mai mult de un sezon.

Preț la momentul revizuirii: 431 Lei

Încălțămintea de iarnă pentru bărbați nu mai este, așa cum era înainte, plictisitoare, unilaterală și obișnuită. Ca și în categoria femeilor, există o multitudine de tipuri, stiluri și modele din care puteți alege, astfel încât există cu siguranță ceva pentru fiecare. Cu toate acestea, din cauza varietății mari de produse, alegerea încălțămintei de iarnă pentru bărbați poate părea complicată și confuză. Cu toate acestea, dacă știi dinainte ce să cauți atunci când alegi, cumpărarea încălțămintei de iarnă va fi floare la ureche. Așadar, haideți să vorbim despre ce ar trebui să căutați atunci când faceți alegerea.

În afară de mărimea obișnuită a pantofilor, primul lucru la care trebuie să vă uitați este talpa. Ar trebui să fie arcuit, de preferință cu un model și suficient de lat. De fapt, cu cât talpa este mai lată, cu atât mai bune sunt proprietățile izolatoare ale pantofului. Apoi, uitați-vă la căptușeală și la designul interior, care ar trebui să fie izolat cu blană sau cu țesătură caldă. De asemenea, ar trebui să vă intereseze partea exterioară a pantofului, nu numai pentru aspect, ci și pentru impermeabilitate și funcționalitate. Materialul ideal pentru partea superioară este pielea, cu cusături minime.